Orgone Orgonite piramide met Australische Meteoriet, Ammoniet, Robijn, Arkansas kristal, Arizona Zandsteen en Shungite

€300,00

Orgone Orgonite piramide met Australische Meteoriet, Ammoniet, Robijn, Arkansas kristal, Arizona Zandsteen en Shungite.

Deze piramide bevat het oude aardse gesteente de Ammoniet, als zowel het oudste gesteente vanuit de kosmos de Meteoriet. Zo boven, zo beneden.

Gewicht 3.010 kg. 4 x 21 cm x 14 cm hoog.

Inhoud; Bladgoud, Meteoriet, Ammoniet, Ruwe Robijn, Arizona zandsteen, Herkimers, Toermalijn, Arkansas Bergkristal, fluoriet, Amazoniet, Rozenkwarts, Amethist, Shungite

De Healing Arts lichtsprays bevatten een unieke lichttrilling, een pure en krachtige energie die verbonden is met informatievelden. Ze werken langs twee kanten. Ze herstellen de verbinding met onze lichaamsintelligentie, waardoor ons gevoel en intuïtie sterker worden. Op die manier vergroten ze onze zelfsturing en mogelijkheid tot zelfgenezing. Daarnaast versterken ze de verbinding met ons Bronbewustzijn, het Hoger Zelf en andere zelven. Dit geeft groei in bewustzijn en inzicht in het grote geheel en opent je voor meer liefde voor jezelf en voor anderen.

Lights Healing Arts;
Grounding Rescue, Rust in je hoofd en rust in je lijf. Je staat stevig in je schoenen, je bent in het NU zodat je werkelijk in contact bent met jezelf. Je voelt, denkt en handelt rustig en zelfverzekerd.

Radiate Your Self, Helpt om jouw energieveld zo sterk te maken dat als je bij jezelf blijft je geen last meer hebt van vreemde energieën zoals straling, of als er veel mensen om je heen zijn. Dan blijf je in jouw energie.

Electro Essence  is een emotionele ondersteuning bij aanwezige vrees en de spanning die je ervaart van elektrische en elektromagnetische straling. 
Energy Shield Beschermt en reinigt het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf.
Zorgt voor innerlijke vrede en rust, reinigt vastzittende energieën en het kanaal tussen hoofd en hart. Verstrekt de levensenergie en de bron van liefde en kracht in jezelf. Beschermt tegen straling en elektromagnetische smog. Verstrekt het kruinchakra en maakt mentaal sterk en geeft duidelijkheid in je doel.

Nano goud is een supergeleider met ultrakleine deeltjes puur goud.

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën (5G) af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende en negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan. Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf. 

De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft. De werking van de piramide is optimaal als het wordt uitgelijnd met het Noorden, m.b.v. een kompas. Daar waar alle energiepiramides over de hele wereld op zijn uitgelijnd – dan treedt je piramide via zogeheten leylijnen in contact met een groot krachtveld.

Arizona Zandsteen is de steen voor actieve creativiteit, flow en nieuwe inzichten.  Behulpzaam met betrekking tot het aangaan van samenwerkingen en van (familie, werk, vrienden) relaties. 

Ammoniet is een fossiele schelp, het is een krachtige spirituele steen met diepgaande genezende eigenschappen. De ammoniet is als een drager van het pad van de ziel, waarbij de processen van wedergeboorte en persoonlijke transformatie ondersteunen. De spiraalvorm van de steen symboliseert cycli en voltooiing, wat essentieel is voor de reis van de ziel door verschillende stadia van ontwikkeling. De ammoniet helpt je om dieper in je kern te komen en brengt hij je in contact met je innerlijke kracht en spirituele wil. Hij helpt negatieve energie omzetten in een zachte, positieve stroom, wat de geest kalmeert en richting geeft. Dit maakt de steen ideaal voor momenten van transformatie en persoonlijke groei, waarbij het overlevingsinstinct wordt gestimuleerd en vertrouwen wordt versterkt. De ammoniet wordt gezien als een krachtige steen voor het verbeteren van structuur en balans in het lichaam. Hij is verbonden met het craniosacrale systeem en kan helpen bij het oplossen van geboortetrauma's en de ondersteuning van craniosacraal werk. Ook ondersteund de steen het verbeteren van de energiestroom in het lichaam (Qi), en feng-shuimeesters geloven dat het in huis van ammoniet voorspoed heeft, gezondheid en geluk.

Meteoriet is ​​bekend om de sterke verbindingen met kosmische energie en worden vaak gezien als hulpmiddelen om in harmonie te komen met universele krachten. Ze hebben een aardende en verankerende werking, wat betekent dat ze je helpen om stevig geworteld te blijven in de realiteit terwijl je je spirituele bewustzijn vergroot. Vanuit deze stabiele basis helpen meteorieten om je verhoogde chakra's (zoals de kruinchakra en derde oog chakra) te openen en activeren, waardoor je energie naar een hoger trillingsniveau kan. Het zijn krachtige hulpmiddelen voor spirituele ontwikkeling en het verkrijgen van diepere inzichten. Ze kunnen helpen om je intuïtie te versterken, je bewustzijn te verruimen, en je te verbinden met hogere bewustzijnsniveaus of spirituele dimensies. Bovendien zijn meteorieten vaak de dragers van oude, buitenaardse wijsheid.

Robijn is een krachtig edelsteen voor wijsheid, inzicht, en zelfbewustzijn. Hij helpt bij het ontwikkelen van een eigen mening en ondersteunt de persoonlijke groei door je te helpen in de balans te blijven, vooral in stressvolle situaties. Robijn wordt ook geassocieerd met overvloed en het in stand houden van rijkdom en passie. Het werkt als een schild tegen negatieve energie en heeft een positieve houding en stimuleert mentale helderheid en focus. Robijn verbindt het hart en hoofd, en kunnen leiden tot een diepere verbinding met je eigen gevoelens en gedachten. De robijn is een helende steen, die het lichaam ontgift en helpt bij de ondersteuning van het bloed, de bloedsomloop, en de organen.

Arkansas bergkristallen zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië. De energie is heel erg zacht. Fysiek zijn ze harder dan gewoon bergkristal. Hun kracht en uitstraling is enorm groot. Het zijn echte lichtbakens, hun lichttrilling is bijzonder hoog, ze bevatten hoge galactische informatie die ze kunnen aarden. Door hun krachtige, stralende en hoge lichtfrequentie kunnen ze heel veel voor ons doen in onze ascensieontwikkeling. Ze zuiveren tot in heel diepe lagen van ons bewustzijn. Ze helpen bij het verankeren van het hogere zelf en verhogen je trilling waardoor blokkades worden aangepakt. Ze transformeren alles wat nog niet “licht” is. Ze neutraliseren ook aardstralen. Arkansas kristallen zijn verbonden aan het hoogste goddelijke licht, het Kristallijne Licht en ook met de Meesters en Engelen. Ze zorgen voor een enorme stroomversnelling in je groei. Dit is een echt Lichtwerkers en Ascensiekristal.

Shungite biedt krachtige bescherming tegen verschillende bronnen van straling zoals de elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, magnetrons, draadloze apparatuur en schadelijke invloeden. Daarnaast reinigt en ontgift de steen het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Fysiek verbetert de steen de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend. Daarnaast kan het helpen bij allergieën, stress en spanningshoofdpijn en slapeloosheid. Shungiet is een snelle absorbeerder van negatieve energie, elektromagnetische frequentie en schadelijke effecten op gevoelige energiesystemen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen